Webdesign

Wij kunnen u ook helpen met het maken van de website voor uw bedrijf of uw persoonlijke website. Dit doen wij, net zoals bij onze eigen website, in WordPress. Deze technologie is namelijk net zoals ons bedrijfsmotto: Simpel en duidelijk in gebruik!

Het is niet voor niets dat bijna een kwart van alle websites wereldwijd gemaakt zijn in WordPress. Dit is een systeem waarin u, na de opbouw en een korte instructie, zelf de inhoud aan kunt aanpassen.

Na een kort gesprek en inventarisatie van uw wensen kan uw website snel klaar zijn, en staat u zelf aan het roer om achteraf aanpassingen door te voeren!

De prijzen van een website zijn helemaal afhankelijk van de situatie. Gaat het om een nieuwe website, dan adviseren wij op dit moment hosting bij one.com, hiervoor zijn de kosten €1,83 per maand.
Gaan wij voor u de website aanmaken en vullen, dan geven wij u ook een Workshop, waarbij we u persoonlijk laten zien hoe u de website zelf kunt gaan beheren. Zoals gezegd is hiervoor niet veel computerkennis nodig.

Geen zin of tijd om uw aanpassingen zelf door te voeren? Wij kunnen dat ook verzorgen. Hiervoor rekenen wij ons uurtarief, met een starttarief van minimaal een kwartier.

De prijzen hierboven genoemd zijn exclusief BTW.

Een greep uit de websites die door ons zijn gemaakt:
kinderopvangrolde.nl

website van kinderopvangrolde.nl omgezet naar WordPress. Website heeft zodoende een frisse professionele uitstraling gekregen.

kdv
wesselhagels.nl

De website van Uw Groenteboer uit Rolde!

De wens van deze klant, een simpele informatieve website met facebook plugin voor nieuwsberichten.

WesselHagels
hetzweedsehuis.nl

Een website van om klanten te laten zien wat de mogelijkheden zijn om een klein zondagschooltje te huren of lezingen / workshops bij te wonen.

zweedse huis
bodypearl.nl

Een website om foto’s te laten zien, gekoppeld aan een Instagram account met daarin de klant zijn nieuwste foto’s.

bodypearl
stichtingkaribu.nl

In opstart van Rolde-ICT hebben wij een nieuwe website gedoneerd aan stichting Karibu.

karibu
 

http://www.stuc-mans.nl/

 

http://wijzerinwelzijn.nl/

De gebruikers van bovenstaande websites weten hoe zij zelf inhoudelijk aanpassingen kunnen doen. Alle teksten en foto’s kunnen door henzelf aangepast worden.