Over ons

Wij zijn 2 IT Professionals met samen al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Ons motto is “Hou het simpel!”, en daarmee zijn we dit bedrijf dan ook gestart! Wij wonen beiden in Rolde, en werken vanuit ons eigen huis, dit zorgt ervoor dat wij de prijzen laag en overzichtelijk kunnen houden.

De oplossingen die wij bieden zijn dus simpel en recht voor zijn raap. Vertoont uw computer bijvoorbeeld “vreemd gedrag”? Dan zal ons advies snel zijn om deze even opnieuw te installeren. Wij zullen dus niet uren gaan speuren op uw computer wat er aan de hand is, maar een complete oplossing bieden voor een eerlijke prijs.

Veel beheerders hebben in het verleden vanuit een adviserende en uitvoerende rol veel opgebouwd bij zakelijke klanten. Hierdoor zijn veelal omgevingen ontstaan die theoretisch geschaald zijn op hele grote organisaties, en eigenlijk niet bij uw organisatie meer passen. Wij kunnen uw ICT omgeving scannen, en bekijken of hij wel goed past bij uw onderneming. Vaak kunnen wij hierin aanpassingen doen die de omgeving simpeler, goedkoper, en beter begrijpbaar maken.

Meer informatie over onze diensten voor het ZZP/MKB vind u hier

MS_Cert_Professional_logo_Blk_rgbCCA Logo (JPG)

RES-Certified-Professional