Digitale Informatieschermen

Een briefje op de deur kan in deze tijd eigenlijk niet meer. Een briefje is in het donker niet te lezen, is niet dynamisch en ziet er rommelig uit.

Rolde-ICT bied u aan, een digitaal scherm, welke centraal beheerd en aangepast kan worden. U kiest zelf een scherm, en wij zorgen voor de rest. Mocht u dan wegens omstandigheden de zaak een dag moeten sluiten, dan is een simpel telefoontje naar ons al voldoende om uw klanten via een digitaal scherm te informeren.

U kunt uw weekaanbiedingen 24 uur per dag zichtbaar maken, een foto van uw nieuwe producten laten zien, aangeven wat de openingstijden zijn, en dat allemaal op een moderne professionele manier.

Het is zelfs zo, dat 1 aanpassing op meerdere schermen tegelijk doorgevoerd kan worden. Is er iets bijzonders wat u uw klanten wilt vertellen? Bent u bijvoorbeeld komende zondag geopend? Dan is dat op alle schermen tegelijk te zien.

We kunnen indien u interesse heeft een vrijblijvende demo verzorgen. Er zijn namelijk nog tal van mogelijkheden, die worden dan door ons gepresenteerd.